Haljina "Dolcela"

Haljinu od višeslojne fleksibilne ambalaže, u koju se pakiraju Podravkini proizvodi Dolcela Premium puding, okus Bourbon vanilija, Čokolada i Nougat, dizajnirao je modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, iz modnog ateljea eNVy room iz Zagreba..

O proizvodu
Maraska d.d. moderna je kompanija duge i bogate tradicije i jedna od lidera u proizvodnji i prodaji alkoholnih i bezalkoholnih pića u Hrvatskoj. Zapošljava 160 djelatnika.
Zadnje četiri godine Maraska d.d. ostvaruje dvoznamenkaste stope rasta što je rezultat kontinuiranog ulaganja u tehnologiju i nove proizvode, naročito na bazi autohtone zadarske višnje maraske.
Amarena je najpoznatiji Maraskin bezalkoholni brend. Na tržištu uz Amarena sirup, poznati sirup od višnje maraske, nalaze se i prvi hrvatski premium sirup Amarena premium, zatim nektari Amarene u tetrapak i staklenom pakiranju te Amarena napitak u doypack ambalaži.. Amarena je također nositelj oznake IZVORNO HRVATSKO.

O dizajnerima

eNVy room – hrvatska dizajnerska modna marka koja je prve korake napravila početkom 2004. rezultat je uspješne dizajnerske suradnje Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića.
Tijekom svog postojanja eNVy room je organizirao devet samostalnih modnih revija.
eNVy room je potpisao sedam videospotova, te predstavljao svoje kolekcije na priznatim modnim projektima. Proteklih mjeseci eNVy room je proširio svoj rad i na industrijski dizajn, pa je tako s poznatim brendom razvio fashion šalicu te oslikao skinove za laptope.