Grafmat - usluge novi zastupnik za QIPC – EAE u Hrvatskoj i Sloveniji


Tvrtka Grafmat – usluge d.o.o. iz Zagreba, zastupnik renomiranih svjetskih tvrtki u grafičkoj industriji, odnedavno je bogatija za još jednog dobavljača. Naime, suradnja koja je započela tijekom sajma World Publishing Expo 2015 u Hamburgu, rezultirala je dogovorom o prodajnom zastupstvu asortimana njemačke tvrtke Q.I. Press Controls – EAE.

Naime, Grafmat – usluge već niz godina kontinuirano radi na proširenju svojeg portfolia ostvarujući suradnju s vodećim dobavljačima za grafičku industriju te će QIPC – EAE, osim u Hrvatskoj, zastupati i u Sloveniji.
Tvrtka Q.I. Press Controls dobavljač je inovativnih, visokokvalitetnih optičkih mjernih i kontrolnih sustava, a akvizicijom se udružio s tvrtkom EAE 2014., koja nudi rješenja za kontrolu te automatizirana i softverska rješenja za tiskarsku industriju.

"QIPC-EAE je dobavljač mjernih i kontrolnih sustava. Ovakva vrsta proizvoda i suradnja s QIPC-EAE čine velik novitet u našoj ponudi. Na početku smo suradnje i spremni smo učiti o svim vrstama ovakvih proizvoda. Suradnja s QIPC-EAE-om daje nam priliku da ponudimo bolju uslugu našim kupcima", kazao je Ivan Rogić, direktor tvrtke Grafmat – usluge.
Datum objave: 20.11.2015., 13:33