Organizirani posjet K sajmu

Jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova za industriju plastike, plastičnih masa i guma, K sajam, ove će se godine na sajmu u Düsseldorfu održati od 19. do 26. listopada.
K sajam već 60 godina donosi najvažnije novitete i nameće trendove u okviru industrije te je idealna platforma za prikupljanje informacija, inovacije i investicije te prava baza za unapređenje poslovanja.
Sajam će i ove godine okupiti velik broj izlagača, koji će svoju ponudu predstaviti u okviru četiri glavne cjeline:  Sirovine i pomoćni materijali; Poluproizvodi, tehnički dijelovi i ojačani proizvodi od plastičnih masa; Strojevi i oprema za industriju plastičnih masa i gume te Usluge za za industriju plastičnih masa i gume.
Najbolja pozivnica za ovogodišnje izdanje sajam su brojke iz 2013. godine, koje kažu da je prije tri godine na sajmu izlagalo 3220 tvrtki iz 54 zemlje svijeta, a sajam je posjetilo gotovo 218 tisuća ljudi, pri čemu su čak 59 posto bilo stranci.

Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, a na temelju dosadašnjeg iskustva suradnje, kao izvrsnog poslovnog partnera u organizaciji putovanja uz iznimno povoljne cijene i maksimalnu fleksibilnost, i ove godine preporuča tvrtku Congress Travel International koja je za čitatelje časopisa Ambalaža/REGprint i posjetitelje portala www.ambalaza.hr  pripremila posebno povoljne pakete prijevoza i smještaja (obvezno napomenuti prilikom rezervacije). Više o paket aranžmanu pogledajte ovdje.

Datum objave: 21.7.2016., 14:23