Najljepša je Quickie kroasan haljina

Emir Filipović, zamjenik direktora u tvrtki Spanish Market d.o.o. i Lejla Ramić, dizajnerica



U nedjelju 13. 4. 2014. u sarajevskom BBI centru održano je prigodno zatvaranje izložbe haljina od ambalažnih materijala "Zakopčaj me selotejpom". Tom je prilikom proglašena i najljepša haljina prema glasovima posjetitelja.


Izložba je bila dio edukacijskog projekta "Ambalaža-proizvod-potrošač-zaštita okoliša" u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, tvrtke Tectus d.o.o. i stručnog časopisa "Ambalaža/REGprint" iz Zagreba, koja je u BBI centru bila postavljena od 22. 3. do 14. 4. 2014. godine.

Prijatelj projekta bila je tvrtka Ekopak, prvi i ovlašteni operater sustava upravljanja ambalažnim otpadom u Federaciji Bosne i Hercegovine. Direktorica tvrtke Ekopak, Amela Hrbat, prigodnim riječima zahvalila je organizatorima te istaknula da je Ekopak sa zadovoljstvom prihvatio biti prijatelj ovog projekta te time dodatno doprinijeti osvješćivanju javnosti o važnosti pravilnog zbrinjavanja ambalažnog otpada.

Od 22. 3. do 12. 4. posjetitelji BBI Centra imali su priliku pogledati 9 haljina i putem glasačkih listića odlučiti koja im se haljina najviše sviđa. Tako je, po mišljenju posjetitelja, od ukupno 1298 valjanih glasova, s čak 333 glasa pobijedila haljina Quickie kroasan tvrtke tvrtke Spanish Market d.o.o. iz Sarajeva, koju je dizajnirala Lejla Ramić.

Prilikom zatvaranja izložbe dodijeljene su zahvalnice svim sudionicima projekta – BBI Centru, medijskom partneru Anteni Sarajevo te prijatelju projekta tvrtki Ekopak d.o.o., kao i vlasnicima haljina i dizajnerima, te im i ovom prilikom zahvaljujemo što su odlučili biti dio ove edukativne priče.

Tijekom zatvaranja izložbe izvučena je sretna dobitnica, Emira Muratbašić iz Mostara, koja je glasala za najljepšu haljinu i osvojila vrijedan poklon paket proizvoda svih tvrtki sudionica izložbe. Istim takvim poklon paketom nagrađena je i dizajnerica pobjedničke haljine.
Datum objave: 15.4.2014., 8:51