Četiri hrvatske tvrtke putuju s IatT-om u Indiju na Međunarodnu izložbu ambalaže


Zahvaljujući dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji hrvatskog Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT i Indijskog instituta za ambalažu, te aktivnom djelovanju IatT-a unutar Svjetske organizacije za ambalažu (WPO), četiri hrvatske tvrtke, članice IatT-a, putuju početkom listopada u Mumbai. Tako će predstavnici tvrtki Rotoplast d.o.o., Kerestinec; Bakrotisak d.d., Garešnica; Muraplast d.o.o., Kotoriba i  Grafik.Net d.o.o., Zagreb, po povlaštenim uvjetima, posjetiti Indiju i značajna stručna događanja kojima, između ostalog, Indijski Institut za ambalažu slavi svoj 50. rođendan.

Povodom te zlatne obljetnice Indijski institut u sklopu INDIAPACK- a 2015. organizira 6. Međunarodnu izložbu ambalaže, koja će se održati na 15.000 metara kvadratnih u Bombay Exhibition Centeru, Goregaon. Izložba se organizira uz potporu Ministarstva trgovine i industrije, Ministarstva industrije prerade hrane, Vlade Republike Indije, Svjetske organizacije za ambalažu - WPO i Udruženja ambalažera Azije. Na izložbi će sudjelovati više od 200 izlagača.
Uz posjet Indiapacku i 6. Međunarodnom sajmu ambalaže, hrvatski predstavnici sudjelovat će na Međunarodnom susretu kupaca i prodavača (International Buyer Seller Meet - B2B), a s ciljem uspostave novih poslovnih kontakata te konkretne suradnje. 

Svjetski kongres o ambalaži


Uz Međunarodnu izložbu ambalaže i B2B sastanke, iznimno aktualne teme donosi i Svjetski kongres za ambalažu, koji će se održati pod motom "Strategije razvoja ambalaže za globalnu konkurentnost". Na Kongresu će govoriti više od 50 renomiranih svjetskih stručnjaka, s temama najnovijih razvojnih strategija, tehnika i tehnologija vezanih uz ambalažu i ambalažne materijale, kao i o najnovijim dostignućima kada su u pitanju strojevi za proizvodnju ambalaže.
Kongres će završiti svečanom dodjelom IndiaStar nagrada najboljim ambalažnim ostvarenjima u 2015.godini.
Datum objave: 5.10.2015., 14:52