Novosti iz ambalažne i grafičke industrije

11.09.2019.

Novo retro izdanje Coca-Cole

Coca-Cola predstavlja genijalnu novost koja će razveseliti sve ljubitelje ovog najomiljenijeg pića na svijetu – Coca-Cola Specialty!
04.09.2019.

Epson najavljuje svoj prvi 24-inčni pisač za sublimaciju boja, SureColor SC-F500

Epson je najavio novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom tisku.
27.08.2019.

Predstavljamo dmBio bezglutenske proizvode

Sve je veći broj ljudi koji se odriču glutena u prehrani. Jedan je od razloga intolerancija na gluten, poznatija kao celijakija, s kojom se zadnjih godina suočava sve veći broj populacije.
26.08.2019.

Saponia lansirala novu generaciju Ornela

U Ornel formulu ugrađena su 100% organska eterična ulja koja potječu od biljaka uzgajanih bez pesticida ili drugih umjetnih dodataka, vegan friendly, GMO free
26.08.2019.

Cromaris: Proizvodi dodane vrijednosti čine 43 posto prodaje, inovacija - skin pakiranje

Prihodi od diferenciranih proizvoda, prije svega svježe očišćene i pakirane ribe, fileta i odrezaka, porasli su za 29 posto. Trenutno čine oko 43 posto udjela u ukupnoj prodaji, što je u skladu s Cromarisovom strategijom diferencijacije*
20.08.2019.

Cargo-partner dovršio iLogistički centar u Ljubljani

Cargo-patner izgradio je moderan logistički kompleks koji se nalazi u blizini Zračne luke Ljubljana. S radom je počeo početkom kolovoza, ali službeno otvorenje trebalo bi se odviti tek u rujnu.

20.08.2019.

Pevec preuzima Super Konzum u Slavonskom Brodu

Trgovački lanac Pevec objavio je kako je otkupio objekt bivšeg Super Konzuma od nizozemskog fonda WPC Agro II, u Ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu.
20.08.2019.

Eko-oznake na sve više hrvatskih proizvoda

EU Ecolabel oznaka je koja promiče ekološku izvrsnost, odnosno pomaže pri identifikaciji proizvoda i usluga koji imaju smanjen utjecaj na okoliš, od početne faze uporabe sirovina, preko proizvodnje pa sve do njihova korištenja i konačno odlaganja. Ova se oznaka, dakle, u potpunosti fokusira na okolišnu održivost.

14.08.2019.

Zvijezdin ocat u novom, modernom izdanju

Zvijezdin ocat odsad dolazi u novoj, modernoj ambalaži – Zvijezda jabučni ocat, vinski ocat od crnoga vina, alkoholni ocat i Aceto balsamico di Modena.
13.08.2019.

Novi Argetini Hummus namazi

Argeta, brend koji je među mesnim namazima postao broj 1. u Europi, predstavlja ukusne Hummus namaze u tri neodoljiva okusa – Hummus Natur, Hummus crvena paprika i Hummus s crnim maslinama.
18.07.2019.

Tetra pak prva kompanija papirnatih slamki

Kompanija Tetra Pak, 17. srpnja 2019 u Luzani, objavila je kako su njihovi partneri u Europi započeli s terenskim ispitivanjem papirnatih slamki za napitke. Ovime je Tetra Pak postao prva kompanija za proizvodnju kartonske ambalaže koja nudi ovakvu vrstu slamki za kartonsku ambalažu za napitke u regiji.
16.07.2019.

Tommy trgovine od sada upravljaju otpadom putem balirki

Lanac trgovina Tommy već se neko vrijeme kontinuirano razvija i raste te danas posluje u više od 200 trgovina i jedan je od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca. Zbog tako velikog obujma posla, suočili su se s problemom rukovanja kartonskom ambalažom koja se gomila tijekom dostave proizvoda. Upravo su količine kartona postajale sve veći izazov za poslovnice Tommyja.
16.07.2019.

Novo izdanje mjesečnog newslettera Svjetske organizacije za ambalažu

Ovaj broj donosi pregled događanja u svijetu ambalaže
05.07.2019.

Vegeta slavi 60. rođendan

Povodom proslave 60. rođendana, Vegeta je pozvala svoje potrošače da sudjeluju u kreiranju dizajna njima omiljenog začina.
60 pobjednika nagradnog natječaja, predstavio je šesteročlani žiri u poznatom splitskom restoranu Adriatic Grašo.
04.07.2019.

Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala

Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala će se osim u staroj tvornici duhana Rovinj, ove godine održati i u Grand Park Hotelu Rovinj. Festival će od 19. do 22. rujna okupiti najveće stručnjake komunikacijske industrije iz cijele regije. Teme predavanja, panela i radionica varirati će od streaming servisa preko utjecaja tehnologije pa sve do iseljavanja iz Hrvatske.
StarijeNovije