Web burza – nova usluga portala ambalaza.hr


Internetski portal www.ambalaza.hr, kao vodeći nacionalni i regionalni portal namijenjen stručnjacima iz ambalažne i grafičke industrije, koji mjesečno bilježi više od 10 000 ciljanih posjeta, pokrenuo je novu uslugu - Web burzu.


Web burza jednostavan je marketinški i prodajni alat, dostupan 24 sata dnevno i namijenjen proizvođačima i korisnicima ambalaže, grafičarima, zastupnicima i distributerima strojeva, uređaja, opreme...odnosno svima koji nude, odnosno traže stroj, uređaj, opremu potrebnu industriji.

Prednost Web burze na portalu www.amabalaza.hr je ta što ste izravno povezujete s ciljanom publikom, a sve što je potrebno napraviti je ispuniti obrazac i poslati ga na tectus@ambalaza.hr

Do 23. siječnja 2015. u tijeku je posebno promotivno razdoblje u kojem možete gratis objaviti ponudu/potražnju do 3 stroja, uređaja, opreme... u trajanju 30 dana. Ne propustite priliku!

Nakon navedenoga datuma cijena mjesečne objave ponude/potražnje jednog stroja, uređaja, opreme... iznosi 300,00 kn + PDV (za inozemstvo 40 eura).

Više o Web burzi pogledajte ovdje.

 
 

Datum objave: 14.1.2015., 11:44