Produžene prijave za organizirani posjet Drupi 2016


Najveći i najpoznatiji svjetski sajam ispisnih i cross-media rješenja, Drupa, koja već više od 60 godina donosi najvažnije novitete i nameće nezaobilazne trendove u grafičkoj industriji, nakon četiri godine ponovno otvara svoja vrata, i to od 31. svibnja od 10. lipnja 2016. (Düsseldorf, Njemačka).
Uz već tradicionalno predstavljanje najnovijih trendova i dosega grafičke industrije, ovogodišnje izdanje, kako ističu organizatori, posebnu pažnju posvetit će sve prisutnijim i nezaobilaznijim temama poput multikanalnosti, funkcionalnog tiska, 3D te zelenog tiska.
O tome koliko je važno na vrijeme steći uvid i biti ukorak s najnovijim tehnologijama najbolje govori podatak da će se nakon ovog izdanja Drupa održavati svake tri, a ne kao dosad svake četiri godine.

Naravno, Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, a temelju dosadašnjeg iskustva suradnje, kao izvrsnog poslovnog partnera u organizaciji putovanja uz iznimno povoljne cijene i maksimalnu fleksibilnost, i ove godine preporuča tvrtku Congress Travel International koja je za čitatelje časopisa Ambalaža/REGprint i posjetitelje portala www.ambalaza.hr  pripremila posebno povoljne pakete prijevoza i smještaja (obvezno napomenuti prilikom rezervacije).
Zbog velikog interesa, prije su produžene do 15. 4.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

PAKETI PUTOVANJA



Datum objave: 17.3.2016., 10:33