Novu Pepsi bocu krasi Beyoncé


Tvrtka PepsiCo Beverages, Italija, izabrala je aluminijsku bocu FUSION, britanske tvrtke Rexam, za svoje posebno, limitirano izdanje Pepsi Beyoncé.

Kako ističu u tvrtki PepsiCo, na tu su se bocu odlučili zbog njenog oblika i grafičkog potencijala koji omogućuje ispis visoke razlučivosti. Aluminijska bočica FUSION najbolje objedinjuje partnerstvo tvrtke PepsiCo i popularne pjevačice Beyoncé na globalnoj razini, te potvrđuje usku povezanost tvrtke PepsiCo s dinamičnom svijetom glazbe.
 
"S Rexamom smo zajednički radili na razvoju kreativnih rješenja koja ne samo da s aspekta tehničke izvedbe podržavaju naše proizvode, nego i dodaju vrijednost našim marketinškim porukama. Aluminijska bočica FUSION puno je više od Pepsi ambalaže, ona komunicira viziju našeg brenda do krajnjeg potrošača", rekla je Barbara Saba, menadžerica marketinga PepsiCo-a.

Boca je proizvedena u Rexamovoj tvornici u Češkoj. Boca Pepsi Beyoncé limited edition tiskana je s prepoznatljivim PepsiCo crvenim i plavim bojama na srebrnoj pozadini, a aluminijska podloga boce dodatno pojačava efekt. 
To će limitirano izdanje biti distribuirano na talijanskom tržištu, isključivo putem HoReCa kanala, do prosinca 2013.
Datum objave: 27.8.2013., 10:53