Nove Kandit “No sugar added” čokolade

Linija zdravih čokolada Kandit No guilt proširena je novim proizvodima. Za sve koji vode računa kakvu čokoladu jedu i u kojoj količini, razvijena je Pure Dark “No Sugar Added” tamna čokolada s 84% kakaa, zaslađena stevijom i obogaćena dijetalnim vlaknima.
Bez dodatnih pojačivača okusa i aroma ova je čokolada idealna za sve koji prate posebne načine prehrane (keto, vegetarijansku ili vegansku), a odobrio ju je Hrvatski savez dijabetičkih udruga. Bitnu preporuku dobile su i nove “Dark” dražeje te mala čokolada.

Liniju čini Dark Almonds i Hazelnuts “No sugar added” čokolada koja sadrži jezgre badema i lješnjaka umotane u Kandit Dark No Sugar Added čokoladu s 84% kakaa uz prirodnu aromu vanilije i dodatak stevije. To ju čini savršenim spojem za sve koji vole kombinaciju orašastih plodova i čokolade.

Za ljubitelje mliječne varijante Kandit je na tržište plasirao i dvije vrste Milk no Sugar Added dražeja – Milk Almonds i Hazelnuts “No sugar added”. U Kanditu su osmislili i dark “No sugar added” bar – tamni čokoladni prutić bogat vlaknima s 84% kakao dijelova bez dodanog šećera i smanjene energetske vrijednosti.
Datum objave: 4.11.2019., 13:02