Nova razina kvalitete i produktivnosti ispisa u boji

Digitalni pisač u boji za jednostavan produkcijski tisak Canon imagePRESS C700/C800



Canon je obnovio svoj komplet produkcijskih uređaja za ispis u boji novom serijom koja ujedinjuje inovativnu tehnologiju s poboljšanom i već dokazanom tehnologijom iz svog vodećeg uređaja Canon imagePRESS C7011VP(S) te time donio još višu razinu kvalitete ispisa, produktivnosti i svestranosti u komercijalnom i korporativnom okolišu.

Serija imagePRESS C800 daje ispis visoke kvalitete s najvećom razinom produktivnosti na tržištu, uz brzine do 80 stranica u minuti. Nudi i svestranost potrebnu da se primjenjuje na mnogobrojne i inovativne načine na nizu medija, uključujući debeli papir s premazom i omotnice, a može i fleksibilno obaviti sve, od malih naklada do složenih zadataka s varijabilnim podacima ispisa za personalizirano komuniciranje ispisom.

Serija imagePRESS C800 odlikuje se tonerom Consistently Vivid (CV - konzistentno živa boja) koji nudi poboljšanu efikasnost prijenosa za veću konzistentnost boje i točnost na nizu medija, čak i pri najvećim brzinama ispisa. Compact Registration Technology (CRT - kompaktna tehnologija prepoznavanja područja ispisa) osigurava da je svaka slika svaki put smještena na isto mjesto na svakom listu papira. Vertical Cavity Surface Emitting Laser (VCSEL - laser s okomitim emitiranjem) s 32 zrake i višeekspozicijskom tehnologijom daje razlučivost od 2400x2400 dpi te omogućuje klijentima da odaberu među najvećom dostupnom ponudom raznih rastera. Novi Auto Correct Colour Tone (ACCT - automatsko ispravljanje tona boje) i poboljšana Auto Gradation Adjustment (AGA - automatska prilagodba gradacije), alat za kalibraciju koji je lako koristiti, omogućavaju profesionalcima da svojim klijentima pruže vrijedne aplikacije s vrlo uočljivim slikama i tekstom.
Kao jedan od pokrovitelja InPEQ Foruma 2014, koji će se održati 23. i 24. listopada u Zagrebu, Canon CEE poziva sudionike da prisustvuju predavanju "Izgradite budućnost ispisom" koje će održati Rob Koenen, Product Business Developer u Canonu CEE. On će dati pregled novog pristupa kojim ćete doći do klijenata, da zajedno "izgradite budućnost ispisom", demonstrirajući vrijednost ispisa kao važnog dijela svake platforme za poslovnu komunikaciju. Predavanje će dati i smjernice kako da klijentima pomognete prepoznati buduće prilike.

Serija imagePRESS može raditi maksimalnom brzinom na teškom papiru do 220 g/m² bez žrtvovanja kvalitete ispisa, a istovremeno može imati automatski obostrani ispis na teškim medijima do 300 g/m². Serija nudi izuzetne produkcijske brzine zbog svojih inovativnih tehnologija induktivnog grijanja i hlađenja, što pak uređaju omogućuje da inteligentno prilagođava temperaturu i postiže visoku produktivnost na poslovima s miješanim medijima.
Napredna tehnologija uvlačenja papira, u obliku nove višeladične jedinice s tri nove tehnologije, sprječava krivo uvlačenje čak i premazanog papira. Upuhivanje zraka na različitim brzinama, ovisno o tipu i težini papira, zajedno s novim kontrolnim sustavom za razdvajanje te novim materijalima u jedinici, doslovno eliminira zaglavljivanje papira i, maksimaliziranjem dostupnosti stroja, značajno povećava efikasnost i produktivnost tiskare.
Serija imagePRESS C800 ima tri inovativna workflowa koji odgovaraju zahtjevima korporativnog ispisa i grafičkih umjetnosti: Canon imagePRESS Printer Kit B1 – za laku produkciju visokokvalitetnog ispisa; PRISMAsync iPR C800 Series A1 – jedinstvena točka kontrole za cijeli produkcijski workflow s jednostavnim, intuitivnim radom i efikasnom raspodjelom zadataka; te konačno, imagePRESS Server F200 i imagePRESS Server G100, dva nova digitalna front enda (DFE) koje je razvio vodeći u digitalnom wokflowu za ispis, EFI™. Ta dva DFE-a su prvo napravljeni za EFI-jeve nove platforme, Fiery FS150 Pro i FS150, te nude bržu obradu, nenadmašnu kvalitetu slike i automatizirani workflow, jednostavan za korištenje.

Novi digitalni ispisni uređaj Canon imagePRESS C800 dio je Canonova velikog portfelja digitalnih ispisnih uređaja – pružateljima ispisnih usluga daje mogućnost da nađu nove poslovne prilike u digitalnom ispisu i pomaže im da izgrade svoj put do profita.


Datum objave: 24.10.2014., 10:23