Na jednom mjestu sve o printu i ambalaži

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. lipnja.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalni je događaj  suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje potvrdili su vodeći svjetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, GEA-DATA, PRINTING SOLUTIONS, itd.
 
Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.
 
Potvrda sudjelovanja svih značajnih svjetskih i domaćih proizvođača opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja pokazatelj su da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Kontinuirana edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba te Hrvatskom gospodarskom komorom.
 
Grafički fakultet održat će predavanja na sljedeće teme:
    Offsetni tisak
    Digitalni tisak
    3D tisak
    Interaktivna multimedijska rješenja

Iz događanja izdvajamo:
    Mario Barišić: Najnoviji trendovi automatizacije plošnog tiska iz arka na primjeru stroja Manroland Evolution
    Tomislav Ivičinec: Tex-Flex tehnologija
    DIPA CAR WRAP SHOW – oslikavanje vozila vrhunskim 3M folijama



Datum objave: 5.6.2019., 10:56