Konica Minolta poziva na Dan otvorenih vrata

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska - poslovna rješenja d.o.o., renomirani pružatelj proizvoda i usluga ispisnih rješenja, za sve svoje sadašnje i buduće klijente u četvrtak, 12. 6. 2014., od 10 do 17 sati, u svojem showroomu u Zagrebu organizira Dan otvorenih vrata.

Dan otvorenih vrata izvrsna je prilika svim zainteresiranima da se na licu mjesta uvjere u brzinu, jednostavnost i kvalitetu uređaja za produkcijski digitalni ispis i doradne uređaje za uvez.
Na Danu otvorenih vrata Konice Minolte bit će izloženi proizvodi tog proizvođača, niz godina prisutnog u našoj regiji, a uz potpuno automatizirane i poluautomatizirane uređaje za uvez bit će pokazan i novi uređaj za brzu izradu personaliziranih knjiga s pripadajućim koricama.
Posjetitelji će imati i mogućnost izrade ispisa na Konica Minoltinim produkcijskim c/b i kolor uređajima te upoznati prednosti unosa papira putem "air suction" tehnologije i postojanost ispisa kod daljnje dorade.
U okviru Dana otvorenih vrata bit će održan i polusatni workshop u organizaciji HSM informatike, u sklopu kojeg će biti prezentirane novosti Adobe® Creative Cloud™ paketa. Adobe® Creative Cloud™ omogućava pristup najnovijim Adobe alatima i uslugama, jednostavno kreiranje i objavljivanje web stranica i aplikacija, mogućnost sinkronizacije, te brojne druge prednosti.
Datum objave: 6.6.2014., 13:52