Još dva tjedna za prijavu na BalCannes

Pokažite najbolje od svoje kreative tijekom protekle dvije godine i zauzmite svoje mjesto među najboljima u regiji – a i u velikom BalCannes Reportu. Požurite jer redovni prijavni rok traje do 2. studenog!
Na natjecanje se mogu prijaviti cjelovite, integrirane kampanje te pojedinačni, jedinstveni dijelovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije nastale u dvogodišnjim kvalifikacijskom periodu od 20. kolovoza 2020. do 20. studenog 2022.
Prijaviteljima će biti dostupno čak 13 kategorija iz spektra poslovnoga djelovanja te će u svakoj od njih biti moguće osvojiti zlatnu, srebrnu ili brončanu nagradu. Važno je istaknuti
Na Danima komunikacija u Rovinju proglasit će se i najbolji projekt, agencija i oglašivač godine po BalCannesu, a dodijelit će se i posebna nagrada medija – BalCannes Editor’s Pick Award! Po završetku natjecanja analiza rezultata i osvojenih bodova u opširnom BalCannes Reportu pokazat će tko su bili najbolji na BalCannesu prema nizu kriterija – s obzirom na zemlje natjecatelja, kategorije, projekte, agencije, oglašivače, raznolikost perspektiva žirija itd.

Više
Datum objave: 19.10.2022., 16:26