Inovacije iz Bobsta usmjerene klijentima

S obzirom na činjenicu da sve veći broj posjetitelja pristupa internetskim stranicama putem mobilnih uređaja, tvrtka Bobst, renomirani švicarski proizvođač strojeva za proizvodnju ambalaže, unaprijedila je svoj web portal te ga učinila jednostavnim i lakim za pretraživanje bez obzira na vrstu uređaja s kojeg mu se pristupa. Zahvaljujući novom dizajnu, stranica Bobst.com sada je u potpunosti prilagođena svim vrstama zaslona, od stolnog računala i laptopa do tableta i pametnih telefona.
Kako bi svoje usluge još više približio postojećim, ali i potencijalnim klijentima te širokoj javnosti, Bobst je nedavno objavio i kratki video koji pokazuje povijest tvrtke, njene globalne dosege, asortiman proizvoda, inovacije te glavne korporativne vrijednosti tvrtke. Novi video dostupan je na Bobst YouTube kanalu bobst.com/corp-video/en.

Uz te dvije novine, Bobst je sklopu COMPETENCE 14 Open Housea, održanog krajem prošlog mjeseca u Mexu u Švicarskoj, premijerno predstavio potpuno novu ljepilicu za valovite i lito-laminirane kutije. Stroj je dostupan u dvije veličine - Expertfold 145 i Expertfold 165,  te u nekoliko varijanti. Novi Expertfold nudi potpunu kontrolu procesa sklapnja i lijepljenja zahvaljujući velikom broju novih značajki i tehnoloških inovacija.
"Expertfold 145 i 165 zamislili smo  tako da odgovaraju na sve potrebe kupaca. Jedna značajka koju su  tražili bila je fleksibilnost pri pokretanju neovisno u vrsti i dimenzije podloge. Htjeli su i dobru kontrolu praznina koje prolaze kroz stroj u cilju postizanja visokih performansi te izvrsne kvalitete kutije. Danas je ta kontrola posebno važna jer je sve više proizvoda shelf -ready ili su predodređeni za automatiziranu liniju za pakiranje,“ rekao  je Emilio Corti, voditelj prodaje u Bobstu.

Svoj debitantski nastup na COMPETENCE 14 Open Houseu, na kojem je sudjelovalo 150 tvrtki  iz cijelog svijeta,  imao je i Accucheck XL, prvi svjetski linijski uređaj za provjeru kvalitete lijepljenja valovitog kartona s nultom točkom tolerancije, koji je ovom prilikom prikazan kao koncept verzija. Accucheck XL koristi brzu kameru te najnoviji softver za obradu slika koji provjerava svaku kutiju kako s apekta varijacije boja, tako i s aspekta ostalih mogućih nedostataka. 
Datum objave: 17.12.2014., 8:16