Imago Ogilvy osvojio četiri nagrade na Madstars fetivalu

Na globalnom festivalu kreativnosti MADSTARS 2022, kampanja za Franck Beestro natjecala se među radovima iz preko 50 zemalja, a čak 308 članova žirija iz cijelog svijeta odlučivalo je o dobitnicima
Kao što pčele marljivo skupljaju pelud, tako i Beestro, plod suradnje Francka i Imago Ogilvya, marljivo skuplja priznanja i nagrade. Najsvježiji primjer su četiri nagrade na tek završenom MADSTARS festivalu. U konkurenciji radova iz 58 zemalja, Beestro je ušao u finale čak pet kategorija.

Nagrade koje je Beestro osvojio su:
  • SILVER – Design Drinks (alcoholic & non alcoholic)
  • BRONZE – Pivot Drinks (alcoholic & non alcoholic)
  • CRYSTAL – Media Drinks (alcoholic & non alcoholic)
  • CRYSTAL – Brand Experience & Activation (alcoholic & non alcoholic)
“Franck Beestro je jako lijepi primjer kampanje kojom je jedna velika kompanija na vrlo jedinstven način, zajedno sa svojim potrošačima, odlučila odgovoriti na temu bitnu ne samo Francku već i čitavom društvu. Ako nestane pčela, nestat će i cvijeća i livada. Bez toga će nestati čaja, ali i svijet kakav poznajemo. Jako smo ponosni na kampanju, na rezultate koje je ostvarila kao i na priznanja struke koja se samo nižu. Uspjeh Beestroa u prvoj godini prelio se na novu sezonu, ali i na tržište BiH gdje postiže sjajne rezultate.” – podijelio je Darko Bosnar, kreativni direktor iz Imago Ogilvyja.
Datum objave: 2.9.2022., 18:37