Imago i Ogilvy postali partneri

Jedna od vodećih hrvatskih marketinških agencija, Imago reklamna agencija d.o.o.  i jedna od najnagrađivanijih svjetskih mreža, Ogilvy & Mather, dogovorili su suradnju na regionalnom tržištu.

Američki Ogilvy & Mather jedna je od najvećih i najutjecajnijih mreža marketinških kompanija na globalnom nivou. U posljednje četiri godine, na najprestižnijem festivalu oglašavanja u Cannesu proglašena je najboljom agencijskom mrežom u svijetu te najučinkovitijom agencijom na svjetskom nivou prema Effie Indexu 2012., 2013. i 2016. lako su prisutni u 126 zemalja svijeta, dugi niz godina u Hrvatskoj nisu imali svoj ured ni partnera. Nakon detaljnog uvida u tržište, odlučili su se za partnerski odnos s jednom od najnagrađivanijih i najpoznatijih domaćih agencija - Imago reklamnom agencijom iz Zagreba, koja svojim integriranim pristupom marketinškim komunikacijama i vizijom "kreativnosti sa smislom" već 24 godine stvara neke od najučinkovitijih i najupečatljivijih kampanja u Hrvatskoj.

"Pridruživanje tako uspješnoj i velikoj mreži kao što je Ogilvy & Mather za nas predstavlja mogućnost da dodatno svakodnevno širimo svoja znanja, oslanjajući se na aktualne svjetske trendove i najbolje prakse; da proširimo bazu talenata, ali i klijenata. Za nas je posebno značajna njihova ekspertiza u digitalnoj komunikaciji, s obzirom na to da OgilvyOne predstavlja vodeću svjetsku Customer Engagement agenciju. Ovo strateško partnerstvo za nas je prilika da učvrstimo svoj položaj na domaćem tržištu, kao i prema klijentima izvan Hrvatske", kazao je Damir Ciglar, predsjednik uprave i suosnivač agencije Imago.

Imago sada posluje pod brendom Imago Ogilvy & Mather, a suradnja u Hrvatskoj je, kaku kažu, tek prvi korak; uskoro Imago i Ogilvy & Mather planiraju regionalno širenje otvaranjem ureda i u Sloveniji.

Datum objave: 6.6.2016., 14:38