Djeca i ove godine dizajniraju ambalažu Dukat mlijeka

Pobjednička rješenja 2014. godine


Četvrtu godinu zaredom tvrtka Dukat d.d raspisala je nacionalni kreativni likovni natječaj "Volim mlijeko" u kojem mogu sudjelovati učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola diljem Hrvatske.

Ovogodišnjom temom natječaja "Zajednički doručak" Dukat nastoji osvijestiti javnost o važnosti doručka te zajedničkih obiteljskih obroka i taj dragocjeni ritual oživjeti i zaštititi od posljedica suvremenog načina života.

Natječaj traje od 23. rujna do 31. listopada 2015. godine, a iz Dukata pozivaju učenike razredne nastave da na predlošku za crtanje, koji predstavlja prednju stranu Dukat trajnog mlijeka u višeslojnoj kartonskoj ambalaži, nacrtaju ili naslikaju savršen zajednički doručak, odnosno onakvim kakvim ga zamišljaju da bi trebao biti.

Stručni ocjenjivački sud će izabrati četiri najkreativnija rada koja će krasiti ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka i koje će se naći na policama trgovina diljem Hrvatske početkom 2016. godine. Višegodišnjim partnerima kreativnog likovnog natječaja, Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, OutdoorAkzentu i Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa ove se godine pridružilo i Ministarstvo zdravlja.
Datum objave: 22.9.2015., 11:18