Canon CEE po četvrti put je partner humanitarnog projekta „Mirno more“

Tvrtka Canon CEE ove je godine po četvrti put ponosni partner međunarodnog društveno-pedagoškog projekta „Mirno more“. U fokusu projekta, koji je započeo 1992., su djeca iz socijalno ugroženih sredina.
Kao i prethodne dvije godine, Canon će i u 2017. biti pokrovitelj broda na kojemu će u sklopu flote ploviti štićenici Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra.
Kao i prethodne dvije godine, Canon će i u 2017. biti pokrovitelj broda na kojemu će u sklopu flote ploviti štićenici Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra.
Ta ustanova za društvenu skrb već dugi niz godina brine o djeci i mladima s poremećajima u ponašanju. Korisnici Doma su  djeca i mladež izložena od najranijeg djetinjstva negativnim odgojnim postupcima.
Sudjelovanje u floti „Mirno more“ koje će Domu za odgoj djece i mladeži iz Zadra omogućiti Canon CEE pružit će štićenicima ove ustanove zabavno i nezaboravno jedrenje Jadranom, ali isto tako i priliku da nauče nešto više o međusobnoj suradnji i toleranciji, te će se u sklopu projekta družiti od 16. do 22. rujna.
Canon CEE svoju je potporu ovom vrijednom projektu prvi put dao godine 2014., a od 2015. omogućuje sudjelovanje štićenicima Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra.
„Izuzetno nam je zadovoljstvo što se po četvrti put za redom imamo priliku pridružiti izvrsnom projektu „Mirno more“ koji nam je posebno drag jer je osmišljen tako da nudi nova životna iskustva mladima iz socijalno ugroženih sredina. „Mirno more“ jedan je u nizu humanitarnih događaja i manifestacija u kojima sudjelujemo u Europi, ali nama je posebno drag i važan zbog toga što već više od dvadeset godina kontinuirano brine o djeci i mladima.“, izjavio je Hermann Anderl, glavni direktor tvrtke Canon CEE GmbH.
Flota „Mirno more“ i ove će godine ploviti Jadranom u okolici Splita,a  ove godine okupiti će više od 950 sudionika iz 23 zemlje koji će se nalaziti na ukupno više od 100 brodova.



Datum objave: 18.9.2017., 8:27