Blaž Baromić od 1. do 4. listopada u Senju


Međunarodna konferencija tiskarstva, dizajna i grafičkih komunikacija Blaž Baromić održat će se ove godine u Senju od 1. do 4. listopada 2014. godine.

Cilj konferencije je prikazati razvoj grafičke tehnologije prije svega u kontekstu novih izazova koji se svakodnevno postavljaju pred grafički dizajn. Kroz niz različitih događanja na konferenciji, predavanja, posterske prikaze, radionice i seminare, izložbe, formalna i neformalna druženja sudionika, prikazat će se najnovija dostignuća u tim i pratećim područjima.

Radovi autora će biti predstavljeni kroz pozvana predavanja, predavanja koja će se održati u sklopu pojedinih sekcija i kroz postersku sekciju. U sklopu Konferencije će biti održani i stručni seminari, organizirane radionice te otvorena izložba vezana uz povijest tiskarstva i žirirana studentska izložba fotografija. Također će biti predstavljeni i znanstveni i stručni radovi studenata koji konkuriraju za Nagradu za najbolji studentski rad. Uz navedena događanja, Konferencija će organizacijom svečane večere, izleta i drugih popratnih događanja pružiti mogućnost neformalnog druženja.
Datum objave: 28.8.2014., 9:09