|
PRELIMINARNI PROGRAM |
|
|
|
Pregled stanja industrije plastike u RH
Gordana Pehnec Pavlović, Odjel za kemiju i nemetale Sektora za industriju pri HGK, Zajednica za plastiku i gumu pri HGK, Zagreb
|
|
|
|
Polimerna ambalaža s aspekta sigurnosti hrane - funkcionalna barijera
Ana Rešček, PIK Vrbovec - mesna industrija d.d., Vrbovec; Zlata Hrnjak-Mugić, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
|
|
|
|
Kazein - protein mlijeka za dobivanje biorazgradljive ambalaže za pakiranje hrane
Vanja Gilja, A. Husak, S. Šuka, Lj. Kratofil Krehula, Z. Katančić, Z. Hrnjak-Murgić - Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb; A. Rešček, PIK Vrbovec – mesna industrija d. d., Vrbovec
|
|
|
|
Biorazgradiva antibakterijska ambalaža za hranu
Iva Rezić, Tekstilno - tehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb
|
|
|
|
UltraClear polipropilen - inovativne mogućnosti korištenja u proizvodnji termoformirane ambalaže za pakiranje hrane
Ruben Subira, Milliken Europe BVBA, Belgija
|
|
|
|
Vodene boje za fleksibilnu ambalažu
Sun Chemical
|
|
|
|
Migracije metala iz polimerne ambalaže
Nino Dimitrov, Buga Kovačić, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Zagreb
|
|
|
|
Nutritivna deklaracija kao obvezni podatak
Sanja Kolarić Kravar, Služba za označavanje i temeljne zahtjeve kvalitete hrane, Ministarstvo poljoprivrede RH, Zagreb
|