Medijski partneri

  PRELIMINARNI PROGRAM
   
  •  

 Pregled stanja industrije plastike u RH
Gordana Pehnec Pavlović, Odjel za kemiju i nemetale Sektora za industriju pri HGK, Zajednica za plastiku i gumu pri HGK, Zagreb

   
  •  

 Polimerna ambalaža s aspekta sigurnosti hrane - funkcionalna barijera 
Ana Rešček, PIK Vrbovec - mesna industrija d.d., Vrbovec; Zlata Hrnjak-Mugić, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu

   
  •  

 Kazein - protein mlijeka za dobivanje biorazgradljive ambalaže  za pakiranje hrane
Vanja Gilja, A. Husak, S. Šuka, Lj. Kratofil Krehula, Z. Katančić, Z. Hrnjak-Murgić - Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb; A. Rešček, PIK Vrbovec – mesna industrija d. d., Vrbovec

   
  •  

 Biorazgradiva antibakterijska ambalaža za hranu 
Iva Rezić, Tekstilno - tehnološki  fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Zagreb

   
  •  

 UltraClear polipropilen - inovativne mogućnosti korištenja u proizvodnji termoformirane ambalaže za pakiranje hrane
Ruben Subira, Milliken Europe BVBA, Belgija

   
  •  

 Vodene boje za fleksibilnu ambalažu
Sun Chemical

   
  •  

 Migracije metala iz polimerne ambalaže
Nino Dimitrov, Buga Kovačić, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Zagreb

   
  •  

 Nutritivna deklaracija kao obvezni podatak  
Sanja Kolarić Kravar, Služba za označavanje i temeljne zahtjeve kvalitete hrane, Ministarstvo poljoprivrede RH, Zagreb