« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2015

Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 i iPF850

Pouzdani i brzi uređaji za široke formate

Novi modeli imagePROGRAF nude brzinu, preciznost i žive boje, što ih čini savršenima za okruženja koja prodaju usluge tiska, kao i za tvrtke koje tiskaju za vlastite potrebe.
Canon Europe nedavno je predstavio tri nova stroja za tisak širokog formata – Canon imagePROGRAF iPF830, iPF840 i iPF850 – koji donose pouzdan, precizan i produktivan ispis u arhitektonska, inženjerska i konstrukcijska, reprografska te CAD okruženja.
Novi uređaji iznimne funkcionalnosti i performansi namijenjeni su tržištu tiska velikog opsega proizvodnje. Njihova ažurirana sistemska arhitektura nudi mogućnost brzog ispisa bez prekida, uz zamjenu spremnika s tintom tijekom ispisa te tisak stranice formata A0 na običnom papiru u ekonomskom načinu rada za svega 42 sekunde.
Istovremeno, model imagePROGRAF iPF850 unaprjeđuje efikasnost i primjenjivost zahvaljujući slagaču visokog kapaciteta koji može prihvatiti do 100 listova papira različitih formata (do A0), što prikupljanje otisnutih dokumenata čini brzim i jednostavnim te osigurava da ne budu savijeni. iPF840 i iPF850 mogu koristiti dvije role i tako omogućuju efikasno korištenje različitih vrsta i veličina papira (do 44”) istovremeno. Ti modeli omogućuju automatsko prebacivanje između rola ovisno o potrebama trenutačnog dokumenta, što rezultira većom produktivnošću i uklanja potrebu da operater ručno mijenja vrstu papira.

Učinkovit i štedljivi
Tvrtke koje traže otisak koji privlači pažnju, poput onih koje tiskaju postere ili materijale za maloprodajna okruženja, cijenit će dodatak najnovije magenta tinte High Chroma za bolju reprodukciju boja i življi otisak.
“Tisak detaljnih crteža i planova predstavlja nužnu svakodnevicu za korisnike CAD-a, a osobito u arhitekturi, inženjerstvu i konstrukciji”, kaže Yuichi Miyano, direktor grupe za tisak širokog formata u tvrtki Canon Europe. “Tisak velikog opsega proizvodnje bez prekida osnovni je alat u okruženjima koja traže pouzdan i moćan pisač širokog formata. Novi modeli imagePROGRAF nude brzinu, preciznost i žive boje, što ih čini savršenima za okruženja koja prodaju usluge tiska, kao i za tvrtke koje tiskaju za vlastite potrebe”, dodaje Miyano.
Nova serija nudi i značajne uštede vremena, što je osobito važno u okruženjima s velikim volumenom ispisa. Sva tri uređaja troše malo tinte, koriste spremnike tinte velikog kapaciteta (700 ml) i ugrađenu funkciju obračuna koja omogućava precizno praćenje troška svakog otiska.

Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: