« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2015

Essential Business Builder Program

Podrška rastu poslovanja

Novost u programu EBBP-a za 2015. godinu je serija tematskih radionica prilagođena potrebama komercijalnih tiskara koji se žele prilagoditi promjenama na tržištu i iskoristiti prilike za rast.
Canon Europe, renomirani svjetski dobavljač slikovnih rješenja, unaprijedio je svoj program Essential Business Builder Program (EBBP) dodatkom serije novih tematskih radionica i obrazovnih paketa zasnovanih na kurikulumu namijenjenom vođenju i podržavanju korisnika na njihovu putu učenja i poslovnog razvoja.

Dokazanim rezultatima postignutim tijekom proteklih deset godina Canonov program EBBP korisnicima je omogućio pristup paketu vodiča vodećih u branši, zajedno s lokalnim obrazovnim radionicama i nezavisnim konzultantima, da bi pomogao pružateljima usluga tiska postići što bolje performanse i veću profitabilnost.

Novost u programu EBBP-a za 2015. godinu je serija tematskih radionica prilagođena potrebama komercijalnih tiskara i internih odjela za tisak koji se žele prilagoditi promjenama na tržištu i iskoristiti prilike za rast u budućnosti.

Teme radionica uključivat će:
• digitalni marketing i kako pružatelji usluga tiska mogu maksimalizirati prilike korištenjem novih komunikacijskih platformi
• upravljanje poslovanjem – otkrivanje postojećih poslovnih modela i ponude konkurencije
• planiranje za promjene – izdvojene, zasebne radionice namijenjene internim odjelima i okruženjima za grafičku industriju.

Radionice prilagođene stvarnim potrebama
Središnja novost u Canonovu unaprijeđenom programu EBBP je prilagođeniji pristup gdje su ključne teme poput marketinga, prodaje i evolucije poslovanja povezane tako da se omogući fleksibilno i tematsko učenje te ponude razvojni paketi.

Program je dodatno proširen na način da nudi stalnu poduku, alate i predloške, kao i logične planove akcija koji se nadovezuju na obuku temeljenu na radionicama kojima je moguće pristupiti preko Canonova portala za korisnike Digital Dimensions.

Klijenti također mogu iskoristiti usluge iskusnih, nezavisnih mentora koji na raspolaganje stavljaju svoje stručno znanje i savjete tijekom njihova putovanja kroz učenje i razvoj poslovanja.
“Iako EBBP već deset godina nudi korisnicima podršku za rast poslovanja, stalno tražimo nove načine za poboljšanje ponude i osiguramo da uvijek bude ispred trendova i trenutačnog razvoja kako bismo pružili tiskarima najbolje moguće prilike za prilagodbu i diverzifikaciju te im omogućili da i dalje uspješno rade”, kaže Andrew Harris, voditelj marketinga za profesionalni tisak za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe.
“Naše nove tematske radionice i paketi osiguranja predstavljeni su s ciljem zadržavanja tematske relevantnosti u odnosu na najnovija događanja na tržištu. Nastavni plan je osmišljen tako da se korisnici mogu pridružiti programu bez obzira u kojem se stadiju vlastitog razvojnog puta se nalaze”, ističe Harris.

Odjel za tisak Sindikata javnih i komercijalnih servisa (Public & Commercial Services Union – PCS) iz Velike Britanije jedan je od mnogih korisnika koji su uočili prednosti sudjelovanja u Canonovu programu EBBP. “Zahvaljujući Canonovu praktičnom pristupu i prilagođenom konzaltingu i mentorstvu, PCS je tržištu ponudio niz inovativnih rješenja koja su značajno unaprijedila naše poslovanje”, kaže Asad Butt, voditelj tiska i distribucije u PCS-u.

Korisnici koji žele saznati više o najnovijoj Canonovoj ponudi programa EBBP mogu se prijaviti na portal Digital Dimensions na adresi https://digitaldimensions.canon-europe.com/ ili kontaktirati svog lokalnog Canonova predstavnika (info@canon.hr).

Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: